Μαυροκεφαλίδης: «Πάρα πολύ δύσκολο ματς με την ΑΕΚ»

Μαυροκεφαλίδης: «Πάρα πολύ δύσκολο ματς με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Για το ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Περιστέρι μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Basket League με την ΑΕΚ το Σάββατο (7/11, 19:30), για το ματς μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

«Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ έμπειρη, έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση και καλό προπονητή. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς για μας, θα πρέπει να προσέξουμε τα ατού τους, γιατί στοχεύουν πάντα στην επίθεση σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες», σχολίασε αρχικά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στην ιστοσελίδα του Περιστερίου, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους»:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και να φτάσουμε στον στόχο μας. Ξέρουμε τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, αλλά έχουμε την ποιότητα, την διάθεση και την επιθυμία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X