Αρης-ΑΕΚ: Στο... τραπέζι και το γήπεδο της Λαμίας για το ματς της Κυριακής

Αρης-ΑΕΚ: Στο... τραπέζι και το γήπεδο της Λαμίας για το ματς της Κυριακής
Photo Credits: INTIME

Το Πανθεσσαλινό βγαίνει εκτός πλάνου για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Αρη για την 8η αγωνιστική της Super League. Τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει όμως η πανδημία του κορωνοϊού, βάζει εμπόδια στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς υπάρχει lockdown από σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, στις εναλλακτικές υπήρχαν «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων που έχει δηλώσει ο Άρης ως δεύτερη έδρα, αλλά το εν λόγω γήπεδο είναι εκτός πλάνου καθώς έχει αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εμφανίστηκε στη συνέχεια από το… πουθενά το Πανθεσσαλικό, όμως όπως δήλωσε στο Metropolis ο Αχιλλέας Μπέος, το Πανθεσσαλικό έχει κλείσει για εργασίες αλλαγής του χορτοτάπητα από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και για 20 ημέρες.

Κάτι που σημαίνει πως ούτε στη Μαγνησία μπορεί να γίνει ο αγώνας. Στο… τραπέζι πλέον έχει τεθεί η προοπτική ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στη Λαμία που πληροί τις προϋποθέσεις και θα είναι διαθέσιμο, μιας και η Λαμία αγωνίζεται στη Λάρισα την ίδια ημέρα. Το σίγουρο είναι πως την τελική απόφαση θα λάβει η Super League για την τύχη του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X