Αρης-ΑΕΚ: «Γκρίζα ζώνη» η Θεσσαλονίκη, ανοιχτό για άλλη έδρα ή αναβολή!

Αρης-ΑΕΚ: «Γκρίζα ζώνη» η Θεσσαλονίκη, ανοιχτό για άλλη έδρα ή αναβολή!
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον… αέρα βρίσκεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη την Κυριακή!

Το παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή, ωστόσο τα δεδομένα που διαμορφώνονται από την πανδημία του κορωνοϊού βάζουν εμπόδια στην διεξαγωγή του. Από αύριο το πρωί, η Θεσσαλονίκη μπαίνει σε ολικό lockdown -αντίστοιχο με της Ανοιξης- και οι οδηγίες που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία σήμερα, αναφέρουν πως στη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται πλέον γκρίζα ζώνη, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα. Ούτε αγώνες, αλλά ούτε και προπονήσεις.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που βάζει… δύσκολα στην αναμέτρηση της Ενωσης με τον Αρη που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς για 14 ημέρες δεν θα μπορούν να γίνονται αναμετρήσεις και προπονήσεις. Ο Αρης έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα του, τους «Ζωσιμάδες» όμως το προσεχές Σαββατοκύριακο έχει παιχνίδι εκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Τα παιχνίδια είτε μεταφέρονται σε άλλη έδρα ή αναβάλλονται. Ωστόσο είναι άγνωστο και αν θα μπορεί να προπονηθεί ο Αρης.

Οσον αφορά στο ματς του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν για το Europa League, θα γίνει εξαίρεση τόσο για την διεγαγωγή του, όσο και για τις προπονήσεις της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X