Μαχαίρας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω βασικός στην ΑΕΚ»

Μαχαίρας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω βασικός στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Θεοδόσης Μαχαίρας μετά το ματς με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας έκανε δηλώσεις μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός Ελληνας ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος για τ’ ότι παίζει βασικός στους «κιτρινόμαυρους», ενώ αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN και στην εκπομπή Total Football: 

Για την εικόνα του αγώνα: Ήταν πολύ δύσκολο ματς, δεχτήκαμε ένα γκολ γρήγορα και έπρεπε από εκεί και πέρα να ανταπεξέλθουμε πολύ γρήγορα. Ευτυχώς το κάναμε, σκοράραμε πριν το ημίχρονο και τελικά πήραμε τους τρεις πόντους στο δεύτερο.

Για τις ευκαιρίες που είχε να σκοράρει: Δεν έχω σταθεί μέχρι τώρα τυχερός στις φάσεις που έχω σπαταλήσει ελπίζω την επόμενη να μπει το γκολ.

Για το πως νιώθει που ο Καρέρα τον υπολογίζει: Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω βασικός στην ΑΕΚ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να με εμπιστεύεται ο προπονητής.

Για τους στόχους: Στόχος είναι το πρωτάθλημα, να πάμε όσο πιο μακριά στην Ευρώπη πρέπει τώρα να κερδίσουμε την Ζόρια που έχουμε μπροστά για να δούμε τη συνέχεια και να πάρουμε το κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X