Τότεναμ: Την έσωσε ο Μπέιλ και ανέβηκε στη 2η θέση

Τότεναμ: Την έσωσε ο Μπέιλ και ανέβηκε στη 2η θέση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην γκέλα ήταν η Τότεναμ κόντρα στην Μπράιτον, όμως τελικά ο Γκάρεθ Μπέιλ που ήρθε από τον πάγκο της χάρισε τη νίκη (2-1) επί της Μπράιτον.

Οι Spurs την έχουν πάθει ήδη δύο φορές σε αγώνες που είχαν το προβάδισμα και το σκηνικό φάνηκε να πηγαίνει κάπως έτσι και με την Μπράιτον. Η ομάδα του Μουρίνιο είδε ένα γκολ σε βάρος της να μετρά ύστερα από, πιθανότητα, διαιτητικό λάθος, είχε δύο δοκάρια και στο τέλος σώθηκε από τον Μπέιλ, που μπήκε αλλαγή και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Στη 2η θέση της Premier League, στο -2 από την μόνη πρώτη, Λίβερπουλ, ανέβηκε η Τότεναμ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κέιν στο 13’ το οποίο κέρδισε ο ίδιος έπειτα από μαρκάρισμα του Λαλάνα και στη συνέχεια η Τότεναμ προσπάθησε να προστατεύσει το αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα καλή δημιουργικά και με επιθετική διάθεση. Η Μπράιτον κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στην επανάληψη σε μια φάση που θα σηκώσει συζήτηση. Ο Λάμπτεϊ πλάσαρε τον Γιορίς μετά την πάσα του Γκρος, όμως νωρίτερα στη φάση φάνηκε να έχει γίνει φάουλ στον Χόιμπιεργκ.

Το VAR κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση, όμως εκείνος κράτησε την αρχική απόφασή του και το γκολ μέτρησε (1-1). Η Τότεναμ αντέδρασε και πέρασε μπροστά, όμως πρώτα ο Λαμέλα και μετά ο Κέιν είδαν τις προσπάθειές τους να σταματούν στα δοκάρια. Τη λύση έδωσε ο Μπέιλ, ο οποίος ενώ είχε μερικά λεπτά στο γήπεδο με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρεγιλόν, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X