Formula 1: Πρώτος ο Χάμιλτον, πρωταθλήτρια η Mercedes (VIDEO)

Formula 1: Πρώτος ο Χάμιλτον, πρωταθλήτρια η Mercedes (VIDEO)

Πρωτάθλημα μέσα στην Ιταλία πήρε η Mercedes

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Λούις Χάμιλτον, καθώς τον πέρασε ο Μαξ Φερστάπεν και τον έριξε στην τρίτη θέση, όμως η εξέλιξη του αγώνα ήταν μαγική.

Ο Βρετανός, εξαιτίας της στρατηγικής -αλλά και της τύχης- βρέθηκε μπροστά από τους Μπότας, Φερστάπεν και από τότε δεν τον απείλησε κανείς.

Δεύτερη η έτερη Mercedes του Βάλτερι Μπότας. Η γερμανική ομάδα έκανε το «1-2» και κατάφερε να πάρει το τρόπαιο μέσα στην Ιμολα.

Τρίτη θέση για τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, που εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Φερστάπεν για το δεύτερο πόντιουμ του με την Renault.

Ο Αυστραλός βέβαια έκανε και το απαραίτητο σούι στο πόντιουμ, δίνοντας μάλιστα και στον Χάμιλτον να πιεί από το παπούτσι του.

Τρομερός ο Κβίατ που εκμεταλλεύτηκε το αυτοκίνητο ασφαλείας και τερμάτισε τέταρτος.

«Παλικαρίσια» πέμπτη θέση από τον Λεκλέρκ που κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Πέρες που τον πίεζε στους τελευταίους γύρους, ο Μεξικανός τερμάτισε έκτος τελικά. Έβδομη και όγδοη θέση για τις δύο McLaren, με τον Σάινθ να τερματίζει έβδομος και τον Νόρις πίσω του. Ενώ μια πολύ καλή μέρα είχε η Alpha Romeo που έβαλα και τα δύο μονοθέσια της στους βαθμούς, ένατος ο Ράικονεν. δέκατος ο Τζιοβινάτσι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X