Γιόβιτς: «Θα πάνε πολλοί στην φυλακή εάν μιλήσω»

Πατέρας Γιόβιτς: «Εάν ο Λούκα είναι ένοχος, να πάει φυλακή!»
Photo Credits: INTIME

Αιχμές άφησε ο πατέρας του Λούκα Γιόβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Γιόβιτς βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης καθώς έσπασε τον περασμένο Μάρτιο την καραντίνα.

Ο Λούκα Γιόβιτς έσπασε την καραντίνα, καθώς όχι μόνο δεν έμεινε στο σπίτι του, αλλά ταξίδεψε στην πατρίδα του. Ο 22χρονος όπως αποκάλυψε η σερβική εφημερίδα, Blic, και αναδημοσίευσε σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος βρέθηκε στο Βελιγράδι για να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του.

Ο Εισαγγελέας του Βελιγραδίου πρότεινε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για τον επιθετικό της Ρεάλ επειδή “δεν συμμορφώθηκε με τα πρωτόκολλα υγείας μετά την επιστροφή του από την Ισπανία”. Η ποινή αν του επιβληθεί μπορεί να είναι εξαγοράσιμη ωστόσο ο Γιόβιτς σίγουρα θα πληρώσει αρκετά για την απερισκεψία του.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Μίλαν, ξέσπασε με αφορμή τα δημοσιεύματα και ανέφερε στη σερβική εφημερίδα Novosti: “Δεν πρόκειται να μιλήσω, γιατί αν το κάνω πολλοί θα καταλήξουν εκεί που θέλουν να πάει ο Λούκα, στη φυλακή. Ένας Σέρβος μπορεί να συγχωρήσει έναν άλλον Σέρβο για οτιδήποτε, μόνο την επιτυχία του δεν συγχωρούν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X