Διούδης: «Εχει λείψει η Ευρώπη στον Παναθηναϊκό»

Διούδης: «Εχει λείψει η Ευρώπη στον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σωκράτης Διούδης, μιλώντας για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού και τους στόχους του, αλλά και για τις προσωπικές του βλέψεις.

«Πιστεύω τόσο στον εαυτό μου όσο και στην ομάδα», ανέφερε ο 27χρονος γκολκίπερ στο match programme του Παναθηναϊκός-Βόλος.

Μίλησε και για το όνειρο της συμμετοχής στην Ευρώπη με τους «πράσινους» και επεσήμανε: «Έχει λείψει πάρα πολύ η Ευρώπη σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έγινε γνωστός από τις επιτυχίες του στην Ευρώπη. Για μένα προσωπικά, άλλωστε, αυτό ήταν και ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρά όταν υπέγραψα στην ομάδα, να αγωνιστώ σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι φοράει την πράσινη φανέλα, αναφέροντας: «Ο Παναθηναϊκός σαν όνομα και μόνο έχει τεράστιο κύρος και είναι τεράστια τιμή να παίζεις για αυτή τη φανέλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X