Ρουπακιάς: Στη ΓΑΔΑ ο δολοφόνος του Φύσσα - Συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών

Στη ΓΑΔΑ και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς

Ολα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής οδηγούνται σιγά-σιγά στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης ήρθε η ώρα και για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, που βρισκόταν, ούτως ή άλλως, σε κατ’ οίκον περιορισμό, ετοιμαζόταν από το πρωί για τη μεταφορά του στις φυλακές, εξαντλώντας, ωστόσο, τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του.

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το βράδυ συνελήφθη από πάνοπλους αστυνομικούς και υπό άκρα μυστικότητα από την πολυκατοικία όπου διαμένει στον Ταύρο. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, πήγαν από την πίσω την πλευρά, προκειμένου να τον συλλάβουν.

Ο Ρουπακιάς οδηγήθηκε αρχικά στη Σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και ακολούθως στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Από εκεί θα οδηγηθεί στις φυλακές, κατά πάσα πιθανότητα του Δομοκού, όπου είχε προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Φύσσα.

Θυμίζουμε, είχε αποφυλακιστεί, αφού δεν ορίστηκε δικάσιμος και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και 4,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 18 Μαρτίου 2016.

Ήδη, στη διάθεση των αρχών βρίσκονται όλα τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, εκτός από τον υπαρχηγό, Χρήστο Παππά, που παραμένει άφαντος από… συνειδητή επιλογή, όπως είπε ο δικηγόρος του, και τον Γιάννη Λαγό, ο οποίος λέει ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, συνεχίζοντας να προκαλεί, αφού καλεί την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου ως μάρτυρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X