Καραπαπάς: «Τον εξύβρισα, αλλά δεν τον απείλησα – Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου»

Καραπαπάς: «Τον εξύβρισα, αλλά δεν τον απείλησα – Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου»

Η απολογία του Κώστα Καραπαπά για την φραστική επίθεση στον διαιτητή Καραντώνη στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τιμωρία του για εξύβριση και όχι για απειλή που σημαίνει αποκλεισμός από τα γήπεδα για 3-5 χρόνια, ζήτησε ο Κώστας Καραπαπάς, στην απολογία για την φραστική επίθεση στον διαιτητή Καραντώνη.

Χριστόφορος Μάρκου (αθλητικός δικαστής): «Είστε επανειλημμένα κατηγορούμενος για εξύβριση, που θα πάει αυτό;»
«Στοχοποιημένος επειδή μπαίνω μπροστά» δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην απολογία του στον αθλητικό δικαστή, για την φραστική επίθεση στον διαιτητή Καραντώνη, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι έβρισε τον ρέφερι της αναμέτρησης και ζήτησε να τιμωρηθεί με το σχετικό άρθρο που προβλέπει απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 15 ημέρες μέχρι 6 μήνες.

Αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά ότι τον απείλησε. Στο φύλλο αγώνα έχει γραφτεί ότι του είπε «θα δεις τι θα πάθεις» και ο Κώστας Καραπαπάς είναι κατηγορούμενος και για «απειλή αξιωματούχου αγώνα» που επισύρει ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για διάστημα 3-5 ετών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X