Ρούνεϊ: Ετοιμάζεται για προπονητής

Ρούνεϊ: «Μπορείς να πάρεις Κριστιάνο και Ράμος, αλλά... »
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο νέος προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Το βήμα παραπάνω στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι.

Ο πάλαι ποτέ άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον βρίσκεται πλέον στα 34 του και αγωνίζεται με την φανέλα των «κριαριών» στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον νέο προπονητή τους.
Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Φιλίπ Κοκού, ωστόσο σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Ολλανδός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει καθώς στα τέσσερα πρώτα ματς με αυτόν στον πάγκο της η ομάδα μετρά μόλις μία νίκη, κάτι που έχει σαν συνέπεια να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε συνέχεια των ρεπορτάζ αυτών, ο Μελ Μόρις ιδιοκτήτης των «κριαριών» φέρεται να εξετάζει την επόμενη μέρα, με τον ίδιο να σκέφτεται το ενδεχόμενο να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Ρούνεϊ.

Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες μέρες και για την ακρίβεια, στο προσεχές ματς της Παρασκευής (16/10) όπου η Ντέρμπι παίζει εντός με την Γουότφορντ του Βλάνταν Ίβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X