Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ- Εχασε με 5-17 από τον Ολυμπιακό

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 5-17 από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 5-17 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Α1 Ανδρών στο πόλο.

Η «Ένωση» δεν κατάφερε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι πληρώνοντας το πολύ κακό ξεκίνημα και το υπερβολικό άγχος. Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ ενώ δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι «φιλοξενούμενοι» να προηγηθούν με 1-9 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.  Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου …ξεκόλλησε στην επίθεση πετυχαίνοντας τρία τέρματα και μείωσε το σκορ σε 4-13. Η διαφορά όμως ήταν αρκετά μεγάλη για να αλλάξει κάτι στο τελευταίο οκτάλεπτο με το 5-17 να έρχεται φυσιολογικά.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου είχε εξ’ αρχής δύσκολο έργο και κοιτάει πλέον τη συνέχεια καθώς έχει πολύ δρόμο μπροστά της στην προσπάθεια να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της στην Α1.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 5-17 (0-4, 1-5, 3-4, 1-4)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 2 , Πρέκας 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 4, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός 1, Μαθιόπουλος

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Ράντζεν 1, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος Κ.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X