Η Τζιρόνα έδωσε το πρωτάθλημα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Η Τζιρόνα έδωσε το πρωτάθλημα στην Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Πρωταθλήτρια η Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζιρόνα κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα Τζιρόνα και ταυτόχρονα έδωσε στην Ρεάλ Μαδρίτης τον 36ο τίτλο της Ιστορίας της στη LaLiga.

Οι «μερένγκες», που μετρούν μόλις μία ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα, βρίσκονται στο +13 πλέον από τη δεύτερη Τζιρόνα, ενώ οι «μπλαουγκράνα» υποχώρησαν στην τρίτη, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του εφετινού πρωταθλήματος Ισπανίας.

Με ανατροπή στην ανατροπή, η Τζιρόνα πήρε το πολυπόθητο «τρίποντο», αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση και εξασφάλισε θέση στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, προσφέροντας την ίδια στιγμή… απλόχερα τον τίτλο στη Ρεάλ.

Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα, η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κρίστενσεν, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-1. Ένα λεπτό, όμως, διήρκησαν οι πανηγυρισμοί των «μπλαουγκράνα», καθώς στο 4΄ ο Ντόβμπικ πήρε την κεφαλιά και αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας της Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κέρδισαν πέναλτι, με τον Λεβαντόφσκι να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-2.

Ωστόσο στην εκκίνηση της επανάληψης ο Πορτού έφερε και πάλι το παλι το ματς στα ίσια (2-2, 65΄). Με γρήγορη ανατροπή όμως και μετά από λάθος στο κέντρο της Μπαρτσελόνα, ο Γκουτιέρες έγραψε το 3-2 (67΄) για την Τζιρόνα, με τον Πορτού να σκοράρει και πάλι και να διαμορφώνει στο 74΄ το τελικό 4-2.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X