Απέρριψε Καγκάβα η Φορτούνα Ντίσελντορφ

Απέρριψε Καγκάβα η Φορτούνα Ντίσελντορφ
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην επιθετικός μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίνζι Καγκάβα, ο οποίος ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ παραμένει δίχως ομάδα με τον Κλάους Άλοφς να τονίζει πως η Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Ο πρώην επιθετικός μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα, ωστόσο το υψηλό κασέ του λειτουργεί αποτρεπτικά στην προσπάθεια του να βρει ομάδα.

Για τον Ιάπωνα διεθνή φημολογείται ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ και Μπρέσια. Την ίδια στιγμή, ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής άσος Κλάους Άλοφς, ο οποίος έχει αναλάβει διοικητικό πόστο στην Φορτούνα Ντίσελντορφ του Λεονάρντο Κούτρη διέψευσε πως ο σύλλογος της 2. Bundesliga θα προσφέρει συμβόλαιο στον 31χρονο άσο.

«Σκεφτήκαμε και τον Σίνζι Καγκάβα. Οι ικανότητες του είναι γνωστές στην Bundesliga και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Είναι όμως ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να αγωνιστεί στη 2. Βundesliga; Η απάντηση είναι πως ‘όχι’», τόνισε ο Άλοφς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X