Νεϊμάρ: Ξεπέρασε τον Ρονάλτο - Κυνηγάει τον Πελέ

Νεϊμάρ: Ξεπέρασε τον Ρονάλτο - Κυνηγάει τον Πελέ
Photo Credits: INTIME

Ιστορία έγραψε ο Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 64 γκολ έφτασε με την εθνική Βραζιλίας ο Νεϊμάρ, έπειτα από το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στο Περού και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της «σελεσάο».

Η Βραζιλία κατάφερε να πάρει το διπλό απέναντι στο Περού επικρατώντας 4-2. Ο Νεϊμάρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε χατ-τρικ σκοράροντας δύο φορές από την άσπρη βούλα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ ολοκλήρωσε ένα σπουδαίο επίτευγμα, αφού έχει σκοράρει 64 γκολ φορώντας την φανέλα της Σελεσάο. Αυτό σημαίνει ότι πέρασε τον Ρονάλντο, ο οποίος μετράει 62 γκολ, και βρίσκεται δεύτερος στην κατάταξη των σκόρερ στην ιστορία της Βραζιλίας.

Πλέον, μπροστά του βρίσκεται ο θρυλικός Πελέ, ο οποίος με την Βραζιλία έχει πετύχει 77 γκολ. Ο Νεϊμάρ τίμησε τον Ρονάλντο κάνοντας με το χέρι του τον αριθμό εννέα, ενώ έκανε και τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του “Φαινομένου” με το δάχτυλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X