Αρσενιάδης: «Χτίζουμε την ΑΕΚ του μέλλοντος»

Αρσενιάδης: «Χτίζουμε την ΑΕΚ του μέλλοντος»
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Αίαντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης μίλησε για την αυριανή πρεμιέρα της ΑΕΚ στην επιστροφή της στην A1.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr για το νέο αυτό ξεκίνημα: «Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια σε αυτή τη δύσκολη σεζόν που ξεκινάει. Είναι μια μεταβατική περίοδος που θέλουμε να χτίσουμε την ΑΕΚ του μέλλοντος για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στην Volleyleague. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η αγωνιστική δράση, έχοντας μπροστά μας μια επικίνδυνη έξοδο, στον Εύοσμο, καθώς τα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και τα παιχνίδια πρεμιέρας κρύβουν πολλές ιδιαιτερότητες».

Η Έλενα Κουντουρά με τη σειρά της δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσους μήνες επιστρέφουμε και πάλι σε αγωνιστική δράση. Πρεμιέρα σήμερα με τον Αίαντα Ευόσμου, σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη, συνοδευόμενη από μία καλή εμφάνιση η οποία θα βάλει τις βάσεις για τη δύσκολη συνέχεια. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X