ΑΕΚ: Σκέψη Καρέρα να πάει με τριάδα προσεχώς

ΑΕΚ: Σκέψη Καρέρα να πάει με τριάδα προσεχώς
Photo Credits: INTIME

Τι θέλει να αλλάξει ο Μάσιμο Καρέρα στηνΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ από σήμερα μπαίνει ξανά στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Εκεί ο Μάσιμο Καρέρα θα αρχίσει την προετοιμασία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, ενώ στα σχέδιά του είναι και η ένταξή τους στο σύνολο ενόψει της επιστροφής της ομάδας στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δηλαδή, το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου με το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Πλέον, ο Ιταλός προπονητής έχει γεμίσει την άμυνα του, εκεί που αντιμετώπιζε και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μπορεί ο Στράτος Σβάρνας να απουσιάζει με την Εθνική Ελλάδος, αλλά στα Σπάτα βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Νασίμ Χνιντ και ο «νέος» Ιονούτ Νεντελτσεάρου. Στόχος του Ιταλού είναι να ενταχθούν ακόμη περισσότερο ο Τυνήσιος και ο Ρουμάνος, ώστε μαζί με τον Σβάρνα και τον Ουκρανό στόπερ να έχει 4 «βασικές» λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Τα πλάνα του Καρέρα για τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ

Απόντος του Λιβάι Γκαρσία, το δεξί άκρο της επίθεσης έχει αποδυναμωθεί αρκετά και σκέφτεται να μην εφαρμόσει αγωνιστικό σχέδιο με εξτρέμ. Έτσι θα γεμίσει τον άξονα με τρία χαφ και θα έχει δύο επιθετικούς στο 3-5-2. Ομως το σημείο κλειδί είναι η ετοιμότητα των στόπερ. Λύσεις πλέον υπάρχουν με τα 4 στόπερ, ενώ περιμένει και την επιστροφή του Ζίγκα Λάτσι από τον τραυματισμό του.

Ο Τσιγκρίνσκι παίρνει ανάσες και κάνει ειδική διαχείριση με συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα για να μην επιβαρύνεται, ενώ ο Σβάρνας μέσω των σερί αγώνων σε ΑΕΚ και Εθνική πιστεύεται ότι θα αποκτήσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Από την άλλη, ρυθμό θέλει και ο Χνιντ, όπως και να μάθει καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών του για να προσαρμοστεί καλύτερα. Αναφορικά με τον Νεντελτσεάρου είναι μεγάλο στοίχημα η άμεση ένταξη του. Ερχεται από σερί 10 αγώνων (όλα 90λεπτα) από τον Αύγουστο, ωστόσο φυσικά πρέπει να μάθει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο Καρέρα αν διαπιστώσει ότι ο Ρουμάνος είναι σε καλή κατάσταση, δεν θα διστάσει να τον ξεκινήσει ακόμη και βασικό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τα δεδομένα Νεντελτσεάρου – Τάνκοβιτς

Ο Καρέρα πάντως από σήμερα το πρωί οπότε και η ΑΕΚ επιστρέφει στις προπονήσεις θα προσπαθήσει να δει την κατάσταση των Τάνκοβιτς και Νεντελτσεάρου. Και μάλιστα για τον λόγο αυτό ζήτησε φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Και αυτό τελικά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Αντίπαλος θα είναι ο Ιωνικός, ομάδα της Super League 2, η οποία έχει δυναμώσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι και έχει στόχο την άνοδο στην Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X