ΑΕΚ: Φουλάρει για εξτρέμ-Εξετάζει τον Ντεσπόντοφ!

ΑΕΚ: Φουλάρει για εξτρέμ-Εξετάζει τον Ντεσπόντοφ!
Photo Credits: INTIME

Μετά τον τραυματισμό του Γκαρσία η ΑΕΚ εξετάζει εξτρέμ - Στη λίστα ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώνεται το βράδυ και η ΑΕΚ ίσως αφήσει και κάτι για το τέλος.

Σύμφωνα πληροφορίες του enwsi, gr, υπάρχει ανοιχτό… παράθυρο για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού τις επόμενες ώρες και ψηλά στη λίστα του Ιλια Ιβιτς βρίσκεται ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ!

Στην Ενωση είχαν αποφασίσει να πορευτούν με το ρόστερ που έχει ήδη δημιουργηθεί στα Σπάτα, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Λιβά Γκαρσία που τον αφήνει εκτός μάχης για το πρώτο μεγάλο διάστημα (τουλάχιστον ενάμιση-δύο μήνες) έχει κάνει στους ανθρώπους της ΠΑΕ να αναθεωρήσουν τις κινήσεις τους.

Έτσι φαίνεται ότι ψάχνονται έντονα στην αγορά προκειμένου να βρουν κάποιον ακραίο επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να προσθέσει ακόμα μία σημαντική επιλογή στα χέρια του Μάσιμο Καρέρα και εξετάζεται η περίπτωση του Βούλγαρου εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Κάλιαρι.

Ο 23χρονος Βούλγαρος εξτρέμ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στη Στουρμ Γκρατς, μετρώντας 9 γκολ και 8 ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν δεν τα καταφέρουν σήμερα, στην ΑΕΚ θα εξετάσουν και τις περιπτώσεις ελεύθερων παικτών για τη θέση του εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X