Τσιγκρίνσκι: «Μας κόστισαν η αποβολή και η έλλειψη συγκέντρωσης»

Τσιγκρίνσκι: «Μας κόστισαν η αποβολή και η έλλειψη συγκέντρωσης»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παραδέχθηκε πως στην ήττα από τον Ατρόμητο η ΑΕΚ έχασε την συγκέντρωση και την έντασή της.

 Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Τσιγκρίνσκι:

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: «Μετά από ένα έντονο ματς θέλαμε να ήμασταν προετοιμασμένοι φυσικά και ψυχικά. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Οι στατικές φάσεις και η αποβολή επηρέασε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια δύσκολη ομάδα. Σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά έτσι όπως κύλησε το ματς δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε κάτι».

Για το ότι η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ από στατική φάση παρά την ανάλυση που είχε γίνει: «Το γνωρίζαμε πολύ καλά. Έγινε ανάλυση στα περισσότερα προβλήματα που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε. Αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και έντασης μπορεί να επηρεάσουν ένα αποτέλεσμα, είναι αυτές οι λεπτομέρειες. Σήμερα θα μπορούσα να πω ότι ο Ατρόμητος ήταν περισσότερο φρέσκος από εμάς και το εκμεταλλεύτηκε για κάποια δευτερόλεπτα. Ξέραμε ότι ο Γκάλο έχει ένα τέλειο άγγιγμα στην μπάλα, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης για κάποια δευτερόλεπτα μας στοίχισε».

Για το πόσο επηρέασε η αποχώρηση του Γκαρσία με τραυματισμό και κατά πόσο άλλαξε το ματς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε τι που μπορεί να συμβεί. Μας επηρέασε ο τραυματισμός, αλλά έπρεπε να αλλάξουμε αμέσως το σχέδιο για να ανταποκριθούμε. Το λυπηρό είναι ότι πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό. Η κόκκινη του Μάνταλου, σίγουρα όταν μένεις με ένα παίκτη λιγότερο είναι σημαντικό, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτό. Συγκρίνοντας την αποβολή με τον τραυματισμό, η αποβολή μας επηρέασε περισσότερο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η υπερπροσπάθεια από τη Βόλφσμπουργκ και αν η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα σερί μας που έρχονται με το Europa League: «Όσον αφορά την ένταση στα συνεχόμενα παιχνίδια, θα ανταποκριθούμε κατάλληλα γιατί έχουμε παίξει στα πλέι οφ οπότε δεν με ανησυχεί. Βέβαια η ένταση στην Ευρώπη θα είναι μεγαλύτερη. Το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν όλα ή τίποτα για μας και αυτό ίσως μας επηρέασε. Σε καμία περίπτωση δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία, αλλά σίγουρα από την εμφάνιση της Πέμπτης μας έλειπε κάτι σήμερα. Φυσικά μας επηρέασε η κούραση, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση και τη συχνότητα των παιχνιδιών».

Για το αν έπαιξε ρόλο και ο ενθουσιασμός από τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ: «Σίγουρα ο ενθουσιασμός επηρέασε την ομάδα και να μην ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος μας. Εγώ είμαι έμπειρος αλλά υπάρχουν παιδιά που έχουν εμπειρία από το Champions League. Η ομάδα έχει βάθος και θα μπορέσει να ανταποκριθεί, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X