ΑΕΚ: Νίκη και 3η θέση στο τουρνουά του Απόλλωνα στη Καλαμάτα

ΑΕΚ: Νίκη και 3η θέση στο τουρνουά του Απόλλωνα στη Καλαμάτα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 σετ τον Απόλλωνα στον μικρό τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 σετ του Απόλωνα και κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «Δικεφάλου» έδειξε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς τουρνουά και έδειξε ότι είναι πανέτοιμη για την έναρξη των υποχρεώσεων της στη Volleyleague. Την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ ρίχνεται στη «μάχη» του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τον Αίαντα στον Εύοσμο.

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Αρσενιαδη στάθηκε εξαιρετικά καλά και άφησε μεγάλες υποσχέσεις για τη συνέχεια. Αισθητή βελτίωση και από τις Πιρβ και Ζίντκοβα ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες και η άφιξη της Σεβάρικα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και η τριάδα των ξένων.  Η «Ένωση» ξεκίνησε δυνατά και έφτασε με άνεση στο 1-0, με 25-20. Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο την υποδοχή του «Δικεφάλου», με την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη, ωστόσο, να ανταποκρίνεται σωστά και να κάνει το 2-0 με 27-25. Όμοια ήταν η κατάσταση και στο τρίτο σετ, με την ΑΕΚ τελικώς να φτάνει στο 3-0 με 25-21.

Τα σετ: 20-25, 25-27, 21-25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X