Η ερώτηση του Μπιέλσα που... μπλόκαρε τον Πεπ (VIDEO)

Η ερώτηση του Μπιέλσα που... μπλόκαρε τον Πεπ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι η ερώτηση που του έκανε ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετά το τέλος του αγώνα της Λιντς με τη Μάντσεστερ Σίτι το άφησε… άφωνο.

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την Πρέμιερ Λιγκ σε ένα απολαυστικό παιχνίδι, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου υπό καταρρακτώδη βροχή.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δυο προπονητές αντάλλαξαν θερμή χειραψία και είχαν έναν σύντομο διάλογο, τον οποίο αποκάλυψε λίγο αργότερα στους δημοσιογράφους ο Ισπανός.

«Με ρώτησε την άποψή μου για το παιχνίδι που μόλις είχε τελειώσει και δεν μπορούσα να το αναλύσω! Είναι πιο έξυπνος από εμένα, εγώ χρειάζομαι χρόνο για να σκεφτώ και να τοποθετηθώ για ένα παιχνίδι και με ρώτησε έπειτα από ένα δευτερόλεπτο!» είπε χαμογελώντας ο Γκουαρδιόλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What did Marcelo Bielsa say to Pep Guardiola at full-time? Turns out he wanted to analyse the match immediately with his dugout opponent… ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X