Λέστερ: Το προφίλ της αντίπαλου της ΑΕΚ στο Europa League (VIDEO)

Λέστερ: Το προφίλ της αντίπαλου της ΑΕΚ στο Europa League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αυτή είναι η δυνατή Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέστερ ήταν ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος για την ΑΕΚ από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Τέσσερα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Λέστερ συμμετέχει για δεύτερη φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο (1η στο Europa League).

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του Ρότζερς βρίσκονταν μέχρι την άνοιξη στη 2η θέση του πρωταθλήματος, κρατούσαν με «νύχια και με δόντια» την 4η θέση που οδηγούσε στο Champions League μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά στην αυλαία «λύγισαν» και έμειναν κάτω από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Φέτος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και μάλιστα τη 3η αγωνιστική διέσυρε την Μάντσεστερ Σίτι με το εμφατικό 2-5 στο «Etihad».

Διαθέτει εξαιρετικές μονάδες σε κάθε θέση και είναι μακράν η ακριβότερη (459,1 εκατ. χρηματιστηριακή αξία) και πιο δυνατή ομάδα από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον δρόμο της για τους «32».

Ιδρύθηκε το 1884 και έχει έδρα της το King Power (32.0000 θεατών), ενώ χρώματά της είναι το μπλε και το λευκό. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μπρένταν Ρότζερς και στο ρόστερ της διαθέτει πλήθος αστέρων.

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι το «κανόνι» της επίθεσής της, ο Κάσπερ Σμάιχελ ο φύλακας-άγγελος της εστίας της, ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζουν ακόμη οι Μάντισον, Εντιντί, Τίλεμανς, Σογιουντσού, Περέιρα και Αγιόθε. Φέτος έκανε ήδη δύο ακριβές μεταγραφές, τον στόπερ Φοφανά από τη Σεντ Ετιέν (35 εκατ. ευρώ) και τον δεξιό μπακ Καστάν από την Αταλάντα (24 εκατ. ευρώ) και δανείστηκε τον Τούρκο εξτρέμ Τσενγκίζ Ουντέρ από τη Ρόμα.

Θυμηθείτε την εμφατική νίκη στην έδρα της Σίτι

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X