Ο Ντεμπελέ στεναχωρήθηκε για τη φυγή του Σεμέντο γιατί... δεν θα παίζουν πλέον στο Playstation

Ο Ντεμπελέ στεναχωρήθηκε για τη φυγή του Σεμέντο γιατί... δεν θα παίζουν πλέον στο Playstation
Photo Credits: INTIME

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ στεναχωρήθηκε που έφυγε ο Νέλσον Σεμέντο από την Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ στεναχωρήθηκε που έφυγε ο Νέλσον Σεμέντο από την Μπαρτσελόνα. Ο λόγος είναι ότι οι δύο παίκτες περνούσαν πολύ χρόνο μαζί παίζοντας Playstation.

Ποδοσφαιριστής της Γουλβς είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Νέλσον Σεμέντο, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα έπειτα από μια επιτυχημένη τετραετία. Ο δεξιός οπισθοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, με τους «λύκους» να πληρώνουν σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ για τις υπηρεσίες του.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είχε φτιάξει μια αρκετά καλή σχέση με τον Σεμέντο, καθώς βρισκόντουσαν συχνά και εκτός γηπέδων. Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, η αποχώρηση του Σεμέντο φαίνεται πως έχει πειράξει αρκετά τον Ντεμπελέ, καθώς οι δυο τους είχαν μια καλή συνεργασία στο γήπεδο, ενώ στις αποστολές σπαταλούσαν τον ελεύθερο τους χρόνο, παίζοντας playstation.

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια πάντως είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο 22χρονος εξτρέμ έχει μείνει πίσω αγωνιστικά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X