Οι θρύλοι της ΑΕΚ ζωντανεύουν: Το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι θρύλοι της ΑΕΚ ζωντανεύουν: Το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε φωτογραφίες και video από το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου που θα κοσμεί το μουσείο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε ένα συγκινητικό video από το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου που θα κοσμεί το μουσείο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγη ώρα μετά τις φωτογραφίες του Λούκα Μπάρλου και το video του Κώστα Νεστορίδη η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε νέο ανατριχιαστικό υλικό, από έναν ακόμα θρύλο της ιστορίας της ΑΕΚ.

Τα κέρινα ομοιώματα θα φιλοξενούνται στο μουσείο της κιτρινόμαυρης Ιστορίας στην «Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε φωτογραφίες video και έγραψε τα εξής:

«Ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου, ο διαχρονικός αρχηγός της ΑΕΚ, θα είναι για πάντα ανάμεσά μας. Ο Μίμης Παπαϊωάννου έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο και να μας μαγέψει ξανά! Οταν η τελειότητα συναντά την κιτρινόμαυρη ιστορία και τις τεράστιες μορφές της ομάδας μας!».

Οι θρύλοι της ΑΕΚ ζωντανεύουν: Το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Οι θρύλοι της ΑΕΚ ζωντανεύουν: Το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Οι θρύλοι της ΑΕΚ ζωντανεύουν: Το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Οι θρύλοι της ΑΕΚ ζωντανεύουν: Το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X