ΑΕΚ: Αρνείται την ήττα - 10 εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα στο Europa League! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Αρνείται την ήττα - 10 εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα στο Europa League! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το... τρελό σερί της ΑΕΚ μετά τη νίκη και επί της Σεντ Γκάλεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Σεντ Γκάλεν και εκτός από την πολύτιμη πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League διατήρησε ένα σούπερ αήττητο ρεκόρ.

Η Ενωση, με τη νίκη της στην Ελβετία έφτασε τις τρεις σερί εκτός έδρας στα προκριματικά του Europa League (2-0 την Κραϊόβα, 2-0 την Τράζμπζονσπορ, 1-0 τη Σεντ Γκάλεν) και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ.

Παράλληλα έμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι σε προκριματικά είτε για το Europa είτε για το Champions League με τελευταία της ήττα αυτή με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Αύγουστο του ’17 για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολούθησε το 0-0 κόντρα στην Μπριζ για τα πλέι οφ του Europa League την ίδια χρονιά, το 1-1 με τη Σέλτικ και το 2-1 στην Ουγγαρία επί της Βίντι την επόμενη σεζόν για τα προκριματικά του Champions League αλλά και τα τρία ματς που αναφέραμε παραπάνω για τα προκριματικά του Europa League, πέρσι και φέτος.

Το… τρελό σερί της ΑΕΚ στο Europa League

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως η ΑΕΚ μετράει πλέον δέκα σερί ματς χωρίς ήττα εκτός έδρας στο Europa League. Είτε πρόκειται για προκριματικά, είτε για φάση ομίλων, είτε για τους «32» της διοργάνωσης. Η τελευταία ομάδα που νίκησε τον Δικέφαλο ως γηπεδούχος ήταν η Λοκομοτίβ Μόσχας στις 20/10/11 για ένα ματς των ομίλων τότε. Στην τελευταία συμμετοχή της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πριν τον υποβιβασμό της 1,5 χρόνο περίπου αργότερα.

ΑΕΚ: Αρνείται την ήττα - 10 εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα στο Europa League! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X