Κρίστιτσιτς: Αμφίβολος για Παναιτωλικό -Μάζεψε υγρό το γόνατο

ΑΕΚ: Πρόβλημα στο γόνατο ο Κρίστιτσιτς!
Photo Credits: INTIME

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό για τη Super League.

Η Ενωση, μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, έχει στρέψει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μάσιμο Καρέρα, κατά πάσα πιθανότητα, στο ματς του Αγρινιίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σέρβο χαφ.

Ο Κρίστιτσιτς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χθες και δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Είναι ένα θέμα που ταλαιπωρεί συχνά τον Σέρβο, όμως τώρα φαίνεται πως του στερεί τη συμμμετοχή στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμος για το ματς του Europa League με την Σεντ Γκαλεν στις 24 Σεπτεμβρίου. Το γόνατο μάζεψε πάλι υγρό και υπάρχουν αμφιβολίες πότε θα μπει ξανά.

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Καρέρα θα έχει στο οπλοστάσιό του για τα χαφ τους Σιμόες, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότο καθώς εκτός του Κρίστιτσιτις, ούτε οι Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι είναι διαθέσιμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X