Λιβάι Γκαρσία: Μικρή η διαφορά ΑΕΚ-Μπεϊτάρ, πιέζουν οι μάνατζερ για deal

Λιβάι Γκαρσία: Μικρή η διαφορά ΑΕΚ-Μπεϊτάρ, πιέζουν οι μάνατζερ για deal
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιμένει, οι μάνατζερ του Λιβάι Γκαρσία πιέζουν για συμφωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρέχει» και μάλιστα πολύ καλά η μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ.

Οπως διαβάσατε προηγουμένως στο enwsi.gr οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν από χθες βράδυ νέα πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (συν κάποια μπόνους που φτάνουν μέχρι το μισό εκατομμύριο).

Και η ΑΕΚ δείχνει κάπως έτσι πως θέλει πολύ για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ από το Τρίνινταντ – Τομπάγκο. Του εξτρέμ που θεωρούν στην ΑΕΚ ότι θα κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν είναι μεγάλη, ενώ και οι ίδιοι οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ενωση, καθώς θεωρούν πως είναι μια ευκαιρία για τον νεαρό εξτρέμ. Και η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ προσφέρει τούτη την στιγμή την καλύτερη προοπτική στον ποδοσφαιριστή.

Οι μάνατζερ του κάνουν… πίσω

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, να υπενθυμίσουμε, πως έχει το 50% των δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία, με το άλλο 50% να το έχουν οι μάνατζερ του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μάνατζερ είναι θετικοί στο να πάρουν κάποια λιγότερα χρήματα από την συμφωνία ΑΕΚ-Μπεϊτάρ, ώστε τα χρήματα αυτά να πάνε στα ταμεία της ομάδας του Ισραήλ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή άμεσα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι έτοιμη να τα δώσει όλα ώστε να αποκτήσει τον παίκτη, την ώρα που φαίνεται πως η αποχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε από την Ενωση προχωράει μιας και η Σπέτσια τον θέλει πολύ και είμαστε σε ανοιχτή συζήτηση για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν το επόμενο καλοκαίρι αν παραμείνει στο Καμπιονάτο η ιταλική ομάδα.

Εν πάση περιπτώσει, όλα δείχνουν πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Λιβάι Γκαρσία που… καίει την ΑΕΚ. Αξίζει να τονίσουμε πως η μεταγραφή του Γκαρσία δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη, καθώς και ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει να μπει «σφήνα», αλλά και ομάδες από Τουρκία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X