Από τους 41, έπεσαν στους 27 οι δανεικοί της Τσέλσι

Την επιθυμία του να κατακτήσει το τρόπαιο της Premier League εξέφρασε ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Οι μπλε τη φετινή μεταγραφική περίοδο ξόδεψαν αρκετά χρήματα αποκτώντας ποδοσφαιριστές, όπως ο Τίμο Βέρνερ και ο Κάι Χάβερτς. Ο προπονητής της Τσέλσι ρωτήθηκε για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας του τονίζοντας ότι βρίσκεται στον Λονδίνο για να κερδίσει την Premier League.

“Δεν ήρθα εδώ για να παλεύω για την τέταρτη θέση. Δεν ήρθα εδώ για να ανεβάζω μόνο παίκτες της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα. Ήρθα εδώ για να κερδίσω” σχολίασε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

“Η πίεση είναι σε μένα, ώστε να τα καταφέρω καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Αναγνωρίζω ότι πολύ μιλούν για τους παίκτες που φέραμε, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Το έχουμε κάνει ελπίζω. Πρέπει να δουλέψουμε με τους νέους παίκτες για να προσαρμοστούν στην ομάδα” ανέφερε ο προπονητής της Τσέλσι.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Γνωρίζω τι χρειάζεται για να κερδίσεις την Premier League. Όταν κοιτάς τις ομάδες που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια, είχαν κάνει λίγες μεταγραφές. Η προπονητική και η βελτίωση μεταφράζεται στο γήπεδο. Δεν είναι απλή ιστορία ότι αν φέρει παίκτες πρέπει να κερδίσεις και το πρωτάθλημα, δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X