Βράνιες: «Πίστευαν ότι με είχαν σπάσει...» (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση με Βράνιες
Photo Credits: INTIME

O Ογκνιεν Βράνιες είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη και ανθρώπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ογκνιεν Βράνιες είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη και ανθρώπου. Η εμφάνιση του και μάλιστα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φιλικό με τη Λεβερκούζεν τον έκανε να νιώσει και πάλι σημαντικός.

Οι περισσότεροι από τους 110.000 ακόλουθούς του στο instagram έσπευσαν να του στείλουν ένα καλό σχόλιο για την επιστροφή του ως αρχηγός της Αντερλεχτ. Πολλοί ήταν και φίλοι της ΑΕΚ που τον καλούσαν με τα μηνύματα τους να γυρίσει στην «Ενωση».

Το «m…a παράτα τους Βέλγους και γύρνα στην ΑΕΚαρα ήταν αυτό που κυριαρχούσε. Ενας από τους Σέρβους followers του Βόσνιου διεθνή στόπερ έστειλε μήνυμα στο story που ανέβασε ο Βράνιες με φωτογραφία του πριν τη σέντρα του φιλικού με τους Γερμανούς (1-1).

Το σχόλιο περιείχε απόσπασμα στα κυριλλικά από το τραγούδι “Dolazi Sindikat” της σέρβικης μπάντας χιπ χοπ Beogradski Sindikat: «Iz dima sad opet je ponik’o general vojnika Jači nego ikad…» έγραψε συγκεκριμένα το οποίο σημαίνει : «Από τον καπνό αναδύθηκε και πάλι ο στρατηγός των στρατιωτών πιο δυνατός από πότε». Η σημασία προφανής για τον Βράνιες ο οποίος σχολίασε με τη σειρά του: «a mislili su mnogi da su me slomili…», δηλαδή «και πολλοί πίστευαν ότι με είχαν σπάσει…».

Ο «Ογκι» δηλαδή έστειλε μήνυμα «είμαι και πάλι εδώ», ενώ σε άλλο σχόλιο του που μάλλον προκάλεσε απορίες τόνισε «βήμα βήμα». Γιατί όμως δεν εξήγησε. Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ; Για να παίξει δυναμικό ρόλο στην Αντερλεχτ; Όλα είναι ανοικτά με αυτό τον περίεργο, αλλά χαρισματικό παίκτη…

Δείτε την φωτογραφία: 

Βράνιες: «Πίστευαν ότι με είχαν σπάσει...» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X