Η ώρα της απονομής για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

Η ώρα της απονομής για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η AEK σηκώνει σήμερα την κούπα και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία χρειάστηκε να περιμένει αρκετούς μήνες για να πάρει στα χέρια της την κούπα της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια η οποία θα σηκώσει σήμερα το τρόπαιο, στην αυλαία του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» που διοργανώνει η ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Ένα τουρνουά που ελπίζει να καθιερωθεί και να γίνει ένας θεσμός όπου κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού χάντμπολ θα αγωνίζονται κάθε χρόνο στην Αθήνα τιμώντας τη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη. Ενός σπουδαίου ανθρώπου, ενός μεγάλου ΑΕΚτζή. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια είναι έτοιμη να υποδεχθεί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ τον Διομήδη Άργους, την Ανόρθωση και την RK Eurofarm Pelister και να δώσει μερικά σημαντικά… τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλες τις αναμετρήσεις θα έχετε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club. Από τη σημερινή σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι …πρώην καθώς η ΑΕΚ έχει προσκαλέσει όλους τους παίκτες που συνέβαλλαν στην κατάκτηση του τίτλου και δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ της ομάδας.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών επομένως όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Δημητρούλια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 04/09/2020
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ HANDBALL PREMIER 2019-20

18:00 ΑΕΚ – Διομήδης Άργους

20:00 Eurofarm Pelister – Ανόρθωση

Σάββατο 05/09/2020
18:00 Διομήδης Άργους – Eurofarm Pelister

20:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση

Κυριακή 06/09/2020
17:00 Διομήδης Άργους – Ανόρθωση

19:00 ΑΕΚ – Eurofarm Pelister

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X