Μετά την ΑΕΚ στον Ιωνικό ο Γιόσμου

Μετά την ΑΕΚ στον Ιωνικό ο Γιόσμου
Photo Credits: INTIME

Στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Γιόσμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Γιόσμου, καθώς συμφώνησε με τον σύλλογο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο 30χρονος παίκτης που αγωνίστηκε φέτος με την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Κλείνοντας τις μεταγραφικές μας κινήσεις , το τμήμα Handball του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Γιόσμου για την προσεχή σεζόν 2020-2021 . Ο Σωτήρης είναι γεννημένος στις 09/10/1990 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑερωπόΕδεσσας . Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Διομήδη Άργους και ΠΑΟΚ , ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα της ΑEK , με την οποία την περασμένη σεζόν κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος ! Το αγωνιστικό πάθος , η αφοσίωση , οι παραστάσεις αλλα και το ήθος του σαν αθλητής είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας μας και θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους , που έχουμε θέσει όλοι μαζί !  

Του ευχόμαστε , πάντα υγιής και πολλές επιτυχίες με τον Ιωνικό μας ! ! ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X