ΑΕΚ: Η Σεντ Γκάλεν έχασε το καλοκαίρι τα... 33 γκολ της περσινής σεζόν!

ΑΕΚ: Η Σεντ Γκάλεν έχασε το καλοκαίρι τα... 33 γκολ της περσινής σεζόν!
Photo Credits: INTIME

Την περσινή... τρελή πορεία την οφείλει στους δύο επιθετικούς που έφυγαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Η ελβετική ομάδα δεν ήταν η καλύτερη κλήρωση για την Ενωση σε αυτόν τον γύρο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» είναι φαβορί και θα πρέπει να το αποδείξουν στις 24 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία. (μονό ματς-δεν υπάρχει επαναληπτικός-σε περίπτωση ισοπαλίας, το ματς οδηγείται στην παράταση και στη συνέχεια πέναλτι).

Η Σεντ Γκάλεν έκανε τρομερή χρονιά πέρυσι και… τρέλανε κόσμο στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς για μεγάλο διάστημα ήταν πρώτη και διεκδικούσε στα ίσια τον τίτλο. Ωστόσο, στο τέλος τερμάτισε 2η, με την Γιουνγκ Μπόις να την ξεπερνά.

Είπαν… αντίο οι δύο καλοί επιθετικοί

Την… τρελή πορεία την όφειλε εν πολλοίς στους δύο πολύ καλούς φορ που είχε. Τον Σεντρίκ Ίτεν και τον Ερμεντίν Ντεμίροβιτς, οι οποίοι και δύο πέτυχαν 33 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. (19-14 αντίστοιχα).

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, οι δύο φορ αποχαιρέτησαν την Σεντ Γκάλεν. Ο Ίτεν πουλήθηκε 3 εκατ. στην Ρέιντζερς και ο Ντεμίροβιτς ήταν δανεικός από την Αλαβές και πουλήθηκε στην Φράιμπουργκ από τους Ισπανούς.

Το κενό τους καλείται να το καλύψει ο Φλοριάν Καμπέρι, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στις Χιμπέρνιαν και Ρέιντζερς και μέτρησε 9 γκολ σε 36 συμμετοχές.

Αποχώρησε επίσης, ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας Σιλβάν Χεφτί (3 γκολ, 7 ασίστ σε 35 συμμετοχές), μετακομίζοντας στην Γιουνγκ Μπόις.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X