Εβρά: Επέστρεψε στα γήπεδα για ομάδα... της 11ης της κατηγορίας στην Αγγλία

Εβρά: Επέστρεψε στα γήπεδα για ομάδα... της 11ης της κατηγορίας στην Αγγλία

Φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Πατρίκ Εβρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πατρίκ Εβρά, στα 39 του πλέον χρόνια, επέστρεψε ξανά στα γήπεδα, αυτή τη φορά για ομάδα της 11ης της κατηγορίας στην Αγγλία.

Το 2019, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας. Βέβαια, αυτή συνδέθηκε κυρίως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο και πανηγύρισε τους περισσότερους τίτλους.

Είχε πέντε πρωταθλήματα Premier League, 4 Comunity Shield, 3 League Cup, φυσικά ήταν στέλεχος των «κόκκινων διαβόλων» όταν αναρριχήθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης το 2008 στον αγγλικό τελικό της Μόσχας και πανηγύρισε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ενα χρόνο μετά, ο 39χρονος Εβρά, επέστρεψε στα γήπεδα και αποφάσισε να παίξει σε αγώνα για την 11η κατηγορία της Αγγλίας, με τη φανέλα της Brentham FC. Η ομάδα του βέβαια, δεν τα κατάφερε καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 από την North Greenford United.

Μάλιστα, ο άλλοτε διεθνής μπακ, ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο, το οποίο είχε ως λεζάντα: «Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να παίξω παιδιά. Πολύ καλή μέρα. Μην ανησυχείς Γκιγκ. Τίμησα τον αριθμό σου  (#11) όσο καλύτερα μπορούσα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X