Κι όμως: Ο Μπρεθγουέιτ ζήτησε το «10» αν φύγει ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

Κι όμως: Ο Μπρεθγουέιτ ζήτησε το «10» αν φύγει ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Tην ώρα που στη Μπαρτσελόνα επικρατεί ένας χαμός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tην ώρα που στη Μπαρτσελόνα επικρατεί ένας χαμός με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, ο Μάρτιν Μπρειθγουέιτ βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει το «10».

Καθένας με τον… πόνο του, θα έλεγε κανείς με όσα γίνονται στους Καταλανούς. Ο σύλλογος είναι άνω κάτω και ψάχνει να βρει τρόπο για να κρατήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά ο Δανός άσος βρήκε την ευκαιρία για να κάνει ακόμα ένα ονειρό του πραγματικότητα: να φορέσει τη φανέλα με το «10».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα ο Μπρεϊθγουέιτ επικοινώνησε με τη διοίκηση της Μπαρρτσελόνα και ζήτησε να είναι αυτός που θα πάρει τη φανέλα του Μέσι, εφόσον όντως αυτός τελικά αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Ο 29χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Φεβρουάριο έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στη Λεγανές και σε έντεκα παιχνίδια πέτυχε ένα γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X