Ολυμπιακός: Οι φορές που δεν... κατέβηκε να παίξει με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Οι φορές που δεν... κατέβηκε να παίξει με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός έχει μια προϊστορία στους τελικούς που δεν έχει... κατέβει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαντες έπεσαν από τα… σύννεφα με την ανακοίνωση θετικού κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις του Ολυμπιακού λίγες μόνο ώρες πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί σε αυτόν τον τελικό για τους… δικούς του λόγους και εν τέλει η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η αναμέτρηση να γίνει -κατ’ όπως φαίνεται- με τα νέα ρόστερ σερ μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει προϊστορία στους αγώνες που δεν έχει κατέβει κόντρα στην ΑΕΚ. Αρχικά, φέτος μόνο δεν κατέβηκε σε δύο καθώς με καλά οργανωμένες κινήσεις φρόντισε ο τελικός που αρχικά ήταν προγραμματισμένος στις 27 Ιουλίου πρώτα στη Ριζούπολη και στη συνέχεια στο ΟΑΚΑ να μην γίνει ούτε εκείνος. Και στη συνέχεια έστελνε… επιστολές στην Ενωση για να βρεθεί λύση.

Η πρώτη φορά που δεν κατέβηκαν οι Πειραιώτες σε τελικό ήταν το 1966 και πάλι κόντρα στην ΑΕΚ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού τότε είχε στείλει επιστολή προς την ΕΠΟ ανακοινώνοντας την απόφασή της να μην μετάσχει στον τελικό, διαμαρτυρόμενη ότι δεν έγινε το… χατίρι της καθώς είχε ζητήσει τη μετάθεσή του για το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με αιτιολογικό τον προγραμματισμό για την προετοιμασία της ομάδας για το ερχόμενο κύπελλο Πρωταθλητριών.

Το 1979 επέλεξε ξανά να «επαναστατήσει». Τότε ήταν για το πρωτάθλημα. ΑΕΚ και Ολυμπιακός ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση του 20ού ελληνικού πρωταθλήματος και ο κανονισμός προέβλεπε την διεξαγωγή αγώνα μπαράζ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ο Ολυμπιακός όμως αποφάσισε να μην κατέβει στον αγώνα με την Ενωσης… διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του τελευταίου αγώνα του με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X