Μπακς: Σκέφτονται να μην κατέβουν στο ματς με τους Μάτζικ!

Μπακς: Σκέφτονται να μην κατέβουν στο ματς με τους Μάτζικ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Μάτζικ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ και στο ΝΒΑ επικρατεί ένας… χαμός.
«Τρέχουν» οι ειδήσεις στον «μαγικό κόσμο». Οι παίκτες του ΝΒΑ είναι έξαλλοι με τις κοινωνικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, τη βία και τον ρατσισμό. Έτσι, τις τελευταίες ώρες ολοένα και περισσότερες «φωνές» έκαναν λόγο για πιθανό μποϊκοτάζ των πλέι οφ σε διαφορετικές σειρές, όπως για παράδειγμα στο ματς των Ράπτορς με τους Σέλτικς για τον Β’ Γύρο.

Πολλοί παίκτες (όπως ο Πασκάλ Σιάκαμ και ο Τζέισον Τέιτουμ) υπογράμμισαν πως το μπάσκετ δεν είναι η προτεραιότητά τους την ώρα που υπάρχουν καθημερινά περιστατικά αστυνομικής βίας στη χώρα τους και ο προπονητής των πρωταθλητών, Νικ Νερς, ανέφερε πως ορισμένοι σκέφτονται ήδη να επιστρέψουν σπίτια τους! Η υπόθεση των πυροβολισμών στον Τζέικομπ Μπλέικ έχει φέρει στα… κάγκελα όλους τους ανθρώπους στην Αμερική και οι αθλητές θέλουν να δείξουν πως έχουν φωνή και να ορθώσουν το ανάστημά τους.

Οι Μπακς, λοιπόν, θα έπρεπε να βρίσκονται στο γήπεδο στις 23:00 ώρα Ελλάδας για το Game 5 με τους Μάτζικ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Άλλωστε, ο Τζορτζ Χιλ είχε δείξει πως τα «ελάφια» έχουν το μυαλό τους εκτός παρκέ, με τις δηλώσεις του μετά το τέταρτο ματς της σειράς.

Both teams have cleared the court with fewer than five minutes left on the clock before Bucks & Magic. Protocol for how or when to declare a forfeit or postponement remains unclear. Bucks have expressed outrage over Jacob Blake police shooting in recent days. pic.twitter.com/dnYuqrvUEy

— Ben Golliver (@BenGolliver) August 26, 2020
Όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχει βγει ακόμα στο παρκέ και συζητά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μποϊκοτάζ της αναμέτρησης! Λίγο αργότερα αυτές οι σκέψεις πήραν μορφή απόφασης: οι πρωτοπόροι της Ανατολής -σύμφωνα με το ESPN- είπαν πως θα μποϊκοτάρουν τον αγώνα και δεν θα παίξουν!

The Milwaukee Bucks still haven’t come out to the court for Game 6 with the Orlando Magic and there’s been some discussion within the Bucks about a boycott, sources tell @malika_andrews and me. NBA officials have gone into the Milwaukee locker room.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 26, 2020
Top NBA executives are outside of the Milwaukee locker room, but haven’t gone inside, per source.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 26, 2020
The Milwaukee Bucks have decided to boycott Game 5, source tells ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 26, 2020
Φυσικά, τα ό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X