Κεραμέως: «Μάθημα ζωής η χρήση της μάσκας - Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος»

Κεραμέως: «Πρώτο μέλημά μας η προστασία της δημόσιας υγείας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την χρήση της μάσκας στα παιδιά αλλά και τους γονείς που αντιδρούν σε αυτή αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία τόνισε πως «το πιο σημαντικό που μπορούν να κάνουν για το παιδί τους είναι η χρήση της μάσκας».

Στα μέτρα με τα οποία θα λειτουργήσουν φέτος τα σχολεία όλων των βαθμίδων, την χρήση της μάσκας αλλά και για την διαχείριση κρούσματος του κορωνοϊού αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι οι ειδικοί έχουν εξηγήσει αναλυτικά πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τους μαθητές, από την χρήση της μάσκας, αλλά οφέλη τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τον κορωνοϊό αλλά και για την προστασία από άλλες λοιμώξεις.

Απευθυνόμενη στους γονείς που αντιδρούν για την χρήση της μάσκας είπε πως το πιο σημαντικό που μπορούν να κάνουν για το παιδί τους είναι η χρήση της μάσκας», ενώ τόνισε ότι η χρήση της έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των ενηλίκων, αλλά και των ανηλίκων και πλέον μπαίνει και στο σχολείο.

«Είναι ένα μάθημα ζωής. Να μάθουν τα παιδιά μας να προσαρμόζονται στις νέες καταστάσεις. Η προσαρμοστικότητα είναι μια ειδική δεξιότητα στην οποία το σχολείο έχει να διαδραματίσει καίριο ρόλο» τόνισε χαρακτηριστικά. Παράληλα η υπουργός ανέφερε ότι ξεκινά συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, προκειμένου οι γιατροί να πηγαίνουν στα σχολεία και να εξηγούν στους μαθητές την σημασία εφαρμογής των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X