Το νέο δράμα του Αραούχο: Μπαίνει σε καραντίνα για 15 μέρες, χάνει και φέτος την προετοιμασία

Το νέο δράμα του Αραούχο: Μπαίνει σε καραντίνα για 15 μέρες, χάνει και φέτος την προετοιμασία

Δύσκολα τα πράγματα για τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca»  βρέθηκαν δύο κρούσματα του κορωνοϊού στην Λας Πάλμας, αυτή την εβδομάδα, το ένα απ’ αυτά ανακοινώθηκε χθες και πρόκειται για τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ θα παραμείνει σε καραντίνα για 15 ημέρες. Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο βοηθός του προπονητή της ισπανικής ομάδας, ο Τούρου Φλόρες.

Ενώ να υπενθυμίσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και ο Ντάνι Καστεγιάνο, κάτι που σημαίνει ότι η Λας Πάλμας έχει τρία κρούσματα του κορωνοϊού.

Όσον αφορά τον Αραούχο θα χάσει γι’ ακόμα μια χρονιά την προετοιμασία της ομάδας του, καθώς θα χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα για 15 ημέρες. Αποτέλεσμα είναι ο Αργεντινός επιθετικός να ξεκινήσει την φετινή σεζόν χωρίς να έχει κάνει σχεδόν καθόλου δουλειά. Μάλιστα, ο Αραούχο είχε χάσει και πέρσι την προετοιμασία, εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X