Ερχεται στην ΑΕΚ για την κούπα ο Ράις: «Παίζω 3 παιχνίδια και φεύγω» (ΦΩΤΟ)

Ερχεται στην ΑΕΚ για την κούπα ο Ράις: «Παίζω 3 παιχνίδια και φεύγω» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επιβεβαίωσε την συμφωνία με την ΑΕΚ ο Ταϊρίς Ράις και ότι αποχωρεί μετά από τα 3 παιχνίδια

Επιβεβαίωσε την συμφωνία με την ΑΕΚ ο Ταϊρίς Ράις και ότι θα αγωνιστεί μόνο για τα τρία παιχνίδια του BCL.

Με ανάρτηση του στο Twitter επιβεβαίωσε την συμφωνία που έχει για το F8 του BCL.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ένα ακόμα… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις. Ο 33χρονος γκαρντ συμφώνησε με την Ένωση να αγωνιστεί στο Final 8 του BCL, σε μια κίνηση που ισχυροποιεί την περιφερειακή γραμμή της ΑΕΚ, ενόψει του μεγάλου ραντεβού του ερχόμενου Οκτώβρη.

Αυτό μάλιστα το επιβεβαίωσε σε διαδικτυακή συζήτηση που είχε με τον άλλοτε σέντερ του Ηλυσιακού, Ντι Τζέι Στίβενς. Ο Στίβενς αναρωτήθηκε γιατί ήταν τόσο σύντομη η συμφωνία και επεσήμανε πως θα μπορούσε κάλλιστα ο Ράις να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια ακόμα.

Κάπου εκεί επενέβη ο 33χρονος γκαρντ με την απάντησή του να είναι ξεκάθαρη. «3 παιχνίδια και φεύγω», ήταν η σαφής τοποθέτησή του.

Ο Ράις άλλωστε και κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν ξεκαθάριζε σε κάθε τόνο πως με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στον Παναθηναϊκό θα σταματούσε την καριέρα του, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, τουλάχιστον ως το Final 8.

Μάλιστα ο ντόρος ήταν αρκετός γύρω από αυτό το θέμα, καθώς αρκετοί αθλητές μπήκαν στη συζήτηση, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ένας εξ αυτών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X