Επαθαν…πλάκα με τον Ζήση!

Επαθαν…πλάκα με τον Ζήση!
Photo Credits: INTIME

«Φέτες» ο Ζήσης, τρελαίνει κόσμο με τον επαγγελματικό και τη φυσική του κατάσταση

Όταν τον περασμένο χειμώνα, ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε πράξη ένα όνειρο ετών με την επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ, υπήρξε ενθουσιασμός. Τα αποτελέσματα έγιναν άμεσα ορατά. Σαν έτοιμος από καιρό, ο Ζήσης ήρθε και έγινε ο ηγέτης της Ενωσης. Ηταν κομβικός στην κατάκτηση του Κυπέλλου, έδειχνε σε τρομερή κατάσταση για να οδηγήσει την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και BCL, αλλά προέκυψε η πανδημία. Φέτος πάντως, ο Ζήσης θα είναι ακόμα καλύτερος.

Οσοι βλέπουν τον Ζήση σε αυτό τό πρώτο διάστημα της «κιτρινόμαυρης» προετοιμασίας, έχουν πάθει…πλάκα με την αγωνιστική του κατάσταση. Ο Ζήσης δείχνει πως δεν καταλαβαίνει από το πέρασμα του χρόνου, δούλεψε εκπληκτικά σε όλο το διάστημα της διακοπής και είναι… «φέτες». Φοβερά γυμνασμένος, απόλυτα επαγγελματίας, αποφασισμένος να κάνει ακόμα μια εξαιρετική σεζόν και να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται με την ΑΕΚ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση του Ζήση. Είναι άλλωστε προνόμιο, να διαθέτεις έναν παίκτη με την εμπειρία και την ωριμότητα του Ζήση, αλλά παράλληλα να έχει κορμί εφήβου. Παίκτης μεγάλης ποιότητας, εκείνος που θα αποτελεί τον «προπονητή» μέσα στο γήπεδο και που θα εκπληρώνει πολλά από τα αγωνιστικά σχέδια του «Παπ» για να έρθουν νέες επιτυχίες στη «Βασίλισσα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X