ΑΕΚ: Χρονιά εκτόξευσης για τον Ρογκαβόπουλο

ΑΕΚ: Χρονιά εκτόξευσης για τον Ρογκαβόπουλο
Photo Credits: INTIME

Αυτή η χρονιά, ανήκει στον Νίκο Ρογκαβόπουλο

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αποτελεί άλλη μια μεγάλη επένδυση του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ, για τον οποίο μάλιστα το 2017, για τον 16χρόνο τότε παίκτη, είχε δώσει μάχη με την Ρεάλ Μαδρίτης για την υπογραφή του. Ο παίκτης είχε πάει στην Μαδρίτη, είχε κάνει προπόνηση με την ομάδα της Ρεάλ αλλά η προσέγγιση και το πρότζεκτ που του είχε παρουσιάσει τότε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, τον έκαναν να επιλέξει την «Βασίλισσα» υπογράφοντας μέχρι το 2023.

Βελτιώνεται κάθε χρόνο

Το πρώτο πράγμα που είχε δηλώσει ο ίδιος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ήταν ότι πρέπει να δουλέψει πολύ και να βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Έτσι, μετά το αναγνωριστικό 2017-18 που ουσιαστικά τον έμπασε στην λειτουργία και τον τρόπο προπόνησης μιας μεγάλης ομάδας, ήρθαν οι πρώτες συμμετοχές με τον κόουτς Μπάνκι, ενώ κατά την περσινή σεζόν ο κόουτς Παπαθεοδώρου τον έκανε ενεργό μέλος του ροτέισον της ομάδας.

Ο ίδιος έχει δουλέψει πολύ στο κορμί του αυτά τα 3 χρόνια κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί απέναντι σε επαγγελματίες και να έχει την σκληράδα να αντέξει.

Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο αλλά όπως έχουμε δει πολλές φορές, αυτό μόνο δεν φτάνει. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπημένη προσωπικότητα που να δουλεύει συνεχώς, να μαθαίνει από τους γύρω του και σε αυτό είναι πολύ τυχερός έχοντας συμπαίκτες όπως ο Ζήσης ο Λάνγκφορντ και πλέον ο Λοτζέσκι που είναι και στην ίδια θέση.

Οσα τον κάνουν να ξεχωρίζει

Αυτό που έχουν να λένε στην ΑΕΚ για τον Ρογκαβόπουλο, είναι ότι η αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει και η πίστη στις δυνατότητες του, είναι κάτι που συναντάς σπάνια σε ένα 19χρονο παιδί και ειδικά στην Ελλάδα. Αυτό φάνηκε και κατά την περσινή χρονιά, αφού πέρασε την εκπαιδευτική διαδικασία του κόουτς Παπαθεοδώρου για αρκετό καιρό, εμφανίστηκε έτοιμος και έκανε αισθητή την παρουσία του σε κρίσιμους αγώνες της ομάδας, ενώ και στον τελικό κυπέλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο προπονητής τον έβαλε στο 37ο λεπτό όταν η μπάλα έκαιγε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο ίδιος δούλεψε πάρα πολύ και σωματικά αλλά και στο μπασκετικό κομμάτι για να παρουσιαστεί έτοιμος για μια σεζόν πολύ απαιτητική, με πολλούς αγώνες και με την ΑΕΚ να έχει πάρει απόφαση να του δώσει χώρο να λάμψει. Όλοι μέσα στην ομάδα τον πιστεύουν πάρα πολύ, για αυτό μην σας φανεί παράξενο αν σε μερικά ματς ξεκινάει ακόμα και βασικός.

Ο Ρόγκα διαθέτει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι του που σπανίζει στους Έλληνες παίκτες και δεν είναι άλλο από το σουτ του είτε μετά από τρίπλα είτε από στάση. Είναι παίκτης του 40% στο τρίποντο και σε συνδυασμό με τα μακριά του άκρα και τα αθλητικά του προσόντα δημιουργούν ένα πολύ ελκυστικό πακέτο, για αυτό τον λόγο φέτος θα έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ελπίζοντας όλοι ότι αυτή θα είναι η χρονιά εκτόξευσης του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X