«Αγιά Σοφιά»: Οι «υπογραφές» του κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο! (VIDEO)

«Αγιά Σοφιά»: Οι «υπογραφές» του κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την «υπογραφή» του αφήνει ο κόσμος της ΑΕΚ έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι πολύ περισσότερο από ένα γήπεδο αποτελεί η «Αγιά Σοφιά» για τον κόσμο της ΑΕΚ. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται στους παλιούς που είχαν ζήσει το «Νίκος Γκούμας» καθώς και η ιστορία του παλιού γηπέδου κάνουν ιδιαίτερη τη σύνδεση του λαού της ΑΕΚ με το νέο «παλάτι» που χτίζεται.

Για αυτόν το λόγο πολλοί φίλοι της Ένωσης θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους και γράφουν στα προστατευτικά του εργοταξίου αφήνουν τις δικές τους «υπογραφές». Αναγράφονται χαρακτηριστικά διάφορα κλαμπ της ΑΕΚ, συνθήματα καθώς και ονόματα φίλων της δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η καρδιά του κάθε ΑΕΚτζή χτυπάει στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, αδημονώντας για την ολοκλήρωση του ονείρου που οροματίστηκε και υλοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τα σημάδια της ιδιαιτερότητας του γηπέδου έχουν «ρίζες» από το παρελθόν, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το παλιό γήπεδο χτίστηκε με τη βοήθεια και τον ιδρώτα των Ελλήνων προσφύγων. Επίσης, ακόμα και όταν σε αυτόν το χώρο βρίσκονταν μόνο μπάζα και χόρτα, η πίστη και η φλόγα έμεναν πάντα αναμμένες από τον κόσμο που συγκεντρωνόταν κάθε χρόνο στο μαγικό οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας… Αυτή η πίστη δικαιώνεται σήμερα.

Δείτε το βίντεο του enwsi.gr με τις «υπογραφές» των φίλων της ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X