Λούνα: «Η ΑΕΚ με θέλει και μου αρέσει η προοπτική»

Λούνα: «Η ΑΕΚ με θέλει και μου αρέσει η προοπτική»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντόνιο Λούνα μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Αντόνιο Λούνα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο Λούνα βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε νωρίτερα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, μιλώντας στο «Gazzetta», υπογράμμισε πως η ΑΕΚ αποτελεί μια προοπτική που τον εξιτάρει. Μάλιστα, τόνισε ότι ο ατζέντης του, του έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον για εκείνον, ενώ όσον αφορά το μέλλον του, είπε πως θα… δούμε σύντομα τι θα γίνει.

Αρχικά, είπε: «Ο ατζέντης μου, μου έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και την πιθανότητα να πάω εκεί. Φυσικά και αποτελεί μια προοπτική που μου αρέσει. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μέχρι στιγμής όμως δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο πάνω στις επαφές», σχολίασε αρχικά ο 29χρονος Ισπανός μπακ, τον οποίο ρωτήσαμε και για το αν πρόκειται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές με την οικογένειά μου. Θα δούμε τι θα συμβεί και με αυτό. Ο ατζέντης μου χειρίζεται τις υποθέσεις και εγώ προσωπικά παραμένω ήρεμος. Θα δούμε τι θα συμβεί σύντομα όταν επιστρέψω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X