Οριστικό: Ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 30 Αυγούστου!

Οριστικό: Ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 30 Αυγούστου!
Photo Credits: INTIME

Ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή στις 30 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο ΑΕΚ και Ολυμπιακός, έπειτα από απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το μεγάλο παιχνίδι που αρχικά είχε οριστεί στη Ριζούπολη για τις 26 Ιουλίου και αναβλήθηκε μετά τα… καμώματα του Ολυμπιακού, θα γίνει τελικά στις 30 Αυγούστου.

Στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα 12 ψήφισαν υπέρ της συγκεκριμένα ημερομηνίας, τρεις να γίνει στις 30 Ιουλίου και υπήρξε και ένα λευκό.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στη σημερινή ΕΕ της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Γραμμένο, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, αλλά και τον αντιπρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Τάκη Αγραφιώτη, να ψηφίζουν για 30 Ιουλίου. Λευκό έριξε ο β’ αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, απών ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης. Όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν για 30 Αυγούστου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X