«Ο Πιτίνο με βοήθησε να πάρω την απόφαση να αποτοξινωθώ»

Ρικ Πιτίνο: Και με Εθνική και με Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O παλαίμαχος σούτινγκ γκαρντ, Ρεξ Τσάπμαν, πέρασε 12 χρόνια στον μαγικό κόσμο του NBA, κάνοντας μάλιστα μια πολύ αξιόλογη καριέρα, καθώς αγωνίστηκε σε Χόρνετς, Μπούλετς, Χιτ και Σανς, όμως από το 2000 και έπειτα οι τραυματισμοί που αντιμετώπισε άλλαξαν τις ισορροπίες στη ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Φίνιξ Σανς, μετά από μια σειρά τραυματισμών αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου επτά φορές και να αποχωρήσει από τα παρκέ.

Τότε, οι γιατροί του είχαν χορηγήσει μεγάλες ποσότητες αναλγητικών χαπιών με αποτέλεσμα ο Ρεξ Τσάπμαν να εθιστεί σε αυτά. Στη συνέχεια διαγνώστηκε με κατάθλιψη, η οικογένεια του διαλύθηκε, ενώ τα χειρότερα ήρθαν όταν συνελήφθη για κλοπή σε γνωστό πολυκατάστημα στην Αριζόνα.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του που τον… ταρακούνησε αρκετά, ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο Κεντάκι. Όπως ο ίδιος τονίζει στη συνέντευξη του, ο πρώην τεχνικός ηγέτης του Κεντάκι και του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο, ήταν αυτός που τον βοήθησε να πάρει τη γενναία απόφαση να αποτοξινωθεί.

Συγκεκριμένα ο Ρεξ Τσάπμαν αναφέρει: «Φανταστείτε πως δεν ήμουν ποτέ ένας παίκτης που πήγαινε σε πάρτι. Δεν έπινα, ούτε κάπνιζα. Ωστόσο μετά τις επεμβάσεις και τα αναλγητικά χάπια η ζωή μου άρχισε να αλλάζει. Βρέθηκα σε μια τρύπα και χρειαζόμουν κάποιον να με ταρακουνήσει ώστε να ζήσω ξανά.

Ο Ρικ Πιτίνο ήρθε και μου μίλησε. Μου είπε πως «για τα επόμενα χρόνια θα φας πολλά σκ@τ@. Στην αρχή θα είναι σαν να τρως μια μεγάλη μπάλα παραλίας, μετά το μέγεθος θα είναι σαν μια μπάλα μπάσκετ, στη συνέχεια σοφτμπολ, μετά μπέιζμπολ, μετά πινγκ πονγκ και αν επιμείνεις να κάνεις τα σωστά πράγματα όλο αυτό θα τελειώσει». Και πράγματι δούλεψε.

Μετά από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αφοσιώθηκα περισσότερο στα παιδιά μου για να τους δείξω ποιος είμαι πραγματικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X