Για την τιμή της η ΑΕΚ απόψε στο Καραϊσκάκη (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για την τιμή της η ΑΕΚ απόψε στο Καραϊσκάκη (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό με στόχο να αποδείξει πολλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την τιμή και την περηφάνια της παίζει σήμερα η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Novasports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Για να καρακτήσει τη 2η θέση μάλιστα, η ΑΕΚ καλείται να νικήσει απόψε στο Φάληρο και να περιμένει την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αρη στην Τούμπα για να πάρει εκείνη τη δεύτερη θέση. Κάτι που δείχνει εξαιρετικά… απίθανο αναφορικά με το ματς της Θεσσαλονίκης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φυσικά ακόμα ένα κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι. Οι Πειραιώτες ετοιμάζουν φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ θέλει να τους την… χαλάσει στο αποψινό ματς που αποτελεί και πρόβα του τελικού Κυπέλλου της επόμενης Κυριακής. Και η ΑΕΚ θέλει για ακόμη μια φορά να παίξει για την τιμή και την περηφάνια της.

Οι απουσίες της ΑΕΚ και το πλάνο του Καρέρα

Τα προβλήματα που άφησε στον Δικέφαλο το ματς για τον ΠΑΟΚ ήταν κάμποσα. Τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Ελντερ Λόπες έμειναν εκτός για το αποψινό παιχνίδι και… δένουν τα χέρια του Μάσιμο Καρέρα μιας και στην άμυνα δεν είναι πολλές οι επιλογές για τον Ιταλό. Ειδικά στην περίπτωση του Πορτογάλου, μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ δεν υπάρχει αντικαταστάτης για την θέση του αριστερού μπακ.

Τι σκέφτεται λοιπόν ο Καρέρα; Ο Μπάρκας θα παραμείνει ανάμεσα στα γκολπόστ με τον Παουλίνιο στα δεξιά της άμυνας και τον Μπακάκη στην αριστερή πλευρά. Το δίδυμο των στόπερ θα είναι Σβάρνας -Οικονόμου.

Την τριάδα του κέντρου θα συνθέτουν οι Αντρέ Σιμόες, Νταμιάν Σιμάνσκι και Νέναντ Κρίστιτσιτς, ενώ στην γραμμή της επίθεσης, ο Πέτρος Μάνταλος θα πάρει θέση αριστερά, ο Ντανιέλε Βέρντε στα δεξιά και ο Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή. Τόσο ο Λιβάγια, όσο και ο Ολιβέιρα θα μείνουν εκτός ενδεκάδας για να πάρουν ανάσες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τσιντώτας, Λάτσι, Σταμούλης, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ούτε και σήμερα και σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, από τη στιγμή που απουσιάζουν ο Χασάν και ο Ομάρ με προβλήματα τραυματισμών.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη (Γκασπάρ), Σισέ (Σεμέδο), Μπα και Τσιμίκας. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Καφού. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ραντζέλοβιτς και ο Μασούρας, ενώ σε ρόλο σέντερ φορ θα είναι ο Φορτούνης.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίκτες. Συγκεκριμένα, η αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής του αποψινού ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Bοηθούς θα έχει τους Απτόσογλου, Σαμοΐλη και στο VAR θα είναι οι Κοτσάνης, Μεϊντάνας.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X