Κανείς δεν ξεχνά: Οι επιθέσεις Σαββίδη κατά ΑΕΚ και Μελισσανίδη!

Κανείς δεν ξεχνά: Οι επιθέσεις Σαββίδη κατά ΑΕΚ και Μελισσανίδη!
Photo Credits: INTIME

Δεν είναι λίγες οι φορές που η οικογένεια Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ έχει επιτεθεί στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσαν ένα μεγάλο «μάθημα» στον ΠΑΟΚ.

Ενας οργανισμός που έχει ξεχάσει τι είναι ντροπή «μιλά» συνεχώς χωρίς επιχειρήματα και προσπαθεί να την φέρει στους πάντες με την πρώτη ευκαιρία.

Το γεγονός ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, δεν το μαθαίνετε από το enwsi.gr. Πολλές ομάδες κατά καιρούς έχουν προσπαθήσει να λανσάρουν μια «καραμέλα» διαφορετικότητας που δεν απέδειξαν ποτέ πρακτικά. Η Ενωση, όμως φροντίζει με κάθε ευκαιρία να κερδίζει τον σεβασμό του ελληνικού φίλαθλου κοινού. Κι ας την λένε αφελή. Η ΑΕΚ είναι διαφορετική και θα το αποδεικνύει καθημερινά. Ακόμα μια απόδειξη είναι η ένσταση που ενώ είχε την δυνατότητα δεν κατέθεση. Δεν προσπάθησε να πάρει στα χαρτιά ένα παιχνίδι που θα της έδινε την δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League γιατί δεν της φαίνεται… φυσιολογικό.

Την ίδια στιγμή, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ τα είχαν… χάσει. Δεν προσπάθησαν καν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και παρακαλούσαν η ΑΕΚ να μην καταθέσει την ένσταση που δικαιούταν μετά την πρωτοφανή γκάφα του ΠΑΟΚ. Παρακαλούσαν την ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό της επιτίθονταν συνεχώς και με κάθε τρόπο.

Οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ προς την ΑΕΚ

Οι χυδαίες επιθέσεις έδιναν και έπαιρναν από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Το «χάρτινοι» έδινε και έπαιρνε (το από που προκύπτει το χάρτινοι ακόμα δεν έχει καταλάβει κανείς). Μέχρι και ο Γιώργος Σαββίδης είχε χρησιμοποιείσαι την εν λόγω έκφραση.

Από το αγαπημένο του οχυρό, το Instagram, ο «μικρός» Σαββίδης ανάρτησε μία φωτογραφία από τον τελικό του Basketball Champions League, ΑΕΚ-Μονακό, όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης συζητά με τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. «Καλύτερός σας φίλος ο Υπουργός. Η χώρα των κουμπαριών και των Χάρτινων φιλιών», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στα ρώσικα: «ΥΓ. Ο πατέρας μου φοράει τα παντελόνια του, όχι επειδή κρυώνει».

Από τη μεριά του, και ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει προκλητικές δηλώσεις για την ΑΕΚ. Μετά τον τελικό της ντροπής με το γκολ οφσάιντ του Ενρίκε, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε δηλώσει: «Ένα πράγμα με χαροποιεί, ότι όλες οι ομάδες των Αθηνών έχουν ενωθεί εναντίον μας. Εμένα μου αρέσει η μάχη! Ας κάνουν ένα κοκτέιλ από τα χρώματά τους. Αλλά εγώ προειδοποιώ: Εγώ μπορώ να προστατέψω τους δικούς μου ανθρώπους αν δεν μπορεί να τους προστατέψει η Πολιτεία», βλέποντας φαντάσματα για ακόμα μια φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X