Ανατροπάρα από τη Μίλαν -Σταμάτησε τη φιέστα της Γιουβέντους

Ανατροπάρα από τη Μίλαν -Σταμάτησε τη φιέστα της Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Μια καταπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο Μίλαν νίκησε με 4-2 από 0-2 τη Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια καταπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο Μίλαν νίκησε με 4-2 από 0-2 τη Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» στο μεγάλο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Serie A και βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Πέρασαν δηλαδή 31 χρόνια από την τελευταία φορά που η Μίλαν έριξε τέσσερα στη Γιουβέντους. Μόνο που αυτή τη φορά, αυτό το αδιανόητο 4-2, δεν το περίμενε κανείς. Πόσο μάλλον από τους 29 γεμάτους βαθμούς που τις χώριζαν ή ακόμα περισσότερο από το ότι η Γιούβε προηγήθηκε 0-2. Και κάτι τέτοια η Γηραιά Κυρία μετά τα κλειδώνει. Όχι όμως αυτό. Η Μίλαν ξαφνικά φόρεσε και πάλι τη βαριά φανέλα της, έγινε η ομαδάρα του παρελθόντος και διέλυσε με 4-2 τη φιλοξενούμενη της.

Από την πλευρά τους, οι «μπιανκονέρι» έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο +10 στην κορυφή από τη Λάτσιο και να «σφραγίσουν» από τώρα και τον φετινό τίτλο.

Όλα τα καλά έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ραμπιό με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Ο Ρονάλντο με πλασέ έκανε το 0-2 και φαινόταν πως θα δώσει το διπλό στους πρωταθλητές, όμως οι «ροσονέρι» απάντησαν με τρία γκολ σε πέντε λεπτά.

Στο 62’, ο Μπονούτσι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Ιμπραϊμοβιτς για το 1-2. Στο 66’ ο Κεσί μέσα στην περιοχή με πλασέ έκανε το 2-2. Στο 67’, ο Λεάο με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-2 και στο 80’ ο Ρέμπιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αλεξ Σάντρο και με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 4-2. Ακυρώθηκε γκολ του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις ως οφσάιντ.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Κόντι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Σαλαμέϊκερς (60’ Λεάο), Κεσί, Μπενασέρ, Πακετά (45’ Τσαλχάνογλου), Ρέμπιτς, Ιμπραΐμοβιτς (67’ Μποναβεντούρα)

Γιουβέντους (Μαουρίτσο Σάρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντανίλο, Κουαδράδο (77’ Αλεξ Σάντρο), Ραμπιό (69’ Ματουιντί), Πιάνιτς (69’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Μπερναρντέσκι, Ιγουαΐν (69’ Ντάγκλας Κόστα), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X