Χαμένα τα είχε ο Άρης -Ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ

Χαμένα τα είχε ο Άρης -Ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ για το Κύπελλο, τα είχε χαμένα και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ 2-0 στο «Κλ. Βικελίδης».

Στα 37 δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπα. Το εκτέλεσε ο Σφιντέρσκι με τον Κουέστα να αποκρούει και να διατηρεί το μηδέν. Ο ΠΑΟΚ είχε κυριαρχήσει και στο 13′ απείλησε με σουτ του Γιαννούλη με τον Κουέστα να αντιδρά και πάλι σωστά. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 22′ όταν ο Γκάμα έκανε το σουτ και ο Πασχαλάκης έδιωξε. Τελικά το γκολ ήρθε στο 36′ όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στοχ, ο Βαρέλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σφιντέρσκι βγήκε πάλι απέναντι στον Κουέστα, αυτή τη φορά πλάσαρε σωστά και έκανε το 2-0.

Στο 52′ ο Μάτος έκανε δυνατό φάουλ στον Μαντσίνι αλλά δεν είδε κίτρινη, η οποία θα ήταν η δεύτερη. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 67′ με κεφαλιά του Μάτος και στο επόμενο λεπτό ο Σφιντέρσκι βγήκε εκ νέου τετ α τετ με τον Κουέστα και πλάσαρε επάνω του. Η επόμενη ευκαιρία σημειώθηκε στο 72′ με τον Πολωνό να πιάνει την κεφαλιά και τον γκολκίπερ του Άρη να μπλοκάρει. Ο Άρης έμεινε με δέκα στο 91′ όταν ο Δελεζήσης είδε κόκκινη για μαρκάρισμα στον Άκπομ.

Αρης: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπα, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μανσίνι, Τόνσο, Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος (94’Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (85’Τσιγγάρας), Στοχ (85’Λημνιός), Τζόλης (81’Άκπομ), Σφιντέρσκι (81’Σοάρες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X