ΑΕΚ: Στο «παλάτι» της με αποκλειστικότητα! – Τα κλειδιά του γηπέδου στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ποια είναι η πραγματικότητα για τη χρήση του κλειστού των Λιοσίων – Τι θα συμβεί με τα τμήματα υποδομής

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση ματ με την απόκτηση του κλειστού των Λιοσίων. Η σύμβαση που υπογράφηκε με την Πολιτεία, δίνει τη δυνατότητα για την πρώτη αθλητική αξιοποίηση γηπέδου που είχε κατασκευαστεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Παρά τη σπέκουλα που υπήρξε, το γήπεδο, όπως και ο περιβάλλοντας χώρος, ανήκουν αποκλειστικά πλέον στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι κανείς δεν θα έχει δυνατότητα χρήσης του γηπέδου, δίχως την έγκριση της ΑΕΚ.

Μάστερ χρήστης η ΑΕΚ, παραχώρηση μόνο με ενοίκιο

Η ΑΕΚ θα μπορεί να δώσει άδεια για χρήση του γηπέδου, αλλά και την καταβολή του μισθώματος που θα συμφωνηθεί. Αυτό είναι σημαντικό, διότι στο μέλλον το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες, αγώνες, άλλες εκδηλώσεις, πάντα με την άδεια της ΑΕΚ και με τη χρήση ενοικίου. Οι ομοσπονδίες που βρίσκονταν στο χώρο, διατηρούν τα γραφεία τους, τα οποία όμως μεταφέρονται στο ¼ του γηπέδου και συγκεκριμένα κάτω από την εξέδρα όπου θα βρίσκονται οι οργανωμένοι.

ΑΕΚ: Στο «παλάτι» της με αποκλειστικότητα! – Τα κλειδιά του γηπέδου στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η ΑΕΚ δεν είναι ο απόλυτος, αλλά ο μάστερ χρήστης του γηπέδου. Εχει τον απόλυτο έλεγχο και τη δυνατότητα αξιοποίησης όλων των εσωτερικών χώρων. Μεταξύ των δυνατοτήτων που παρέχονται στην ΑΕΚ – πέραν των γραφείων και της τροπαιοθήκης – είναι όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα: Ητοι, περιλαμβάνει δύο σάουνες, τζακούζι, τρία γραφεία προπονητών, τέσσερα αποδυτήρια διαθέσιμα (άρα, η ΑΕΚ θα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις(, αίθουσα Τύπου, VIP lounge, αποθήκες φροντιστών, πλυντήρια, φυσιοθεραπευτήριο, μασάζ, video room, γυμναστήρια, αίθουσα με βάρη, διαιτητές, γραμματεία!

ΑΕΚ: Στο «παλάτι» της με αποκλειστικότητα! – Τα κλειδιά του γηπέδου στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Ακαδημία και η φύλαξη

Στα Λιόσια θα γίνονται όλες οι προπονήσεις και οι δραστηριότητες της πρώτης ομάδας μπάσκετ. Πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου ήταν να μεταφερθούν στο κλειστό και τα τμήματα υποδομής. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην καθημερινότητα. Ειδικά τα παιδιά, πρέπει να έχουν σταθερό πρόγραμμα προπόνησης και αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί στα Λιόσια. Ετσι, το γήπεδο θα χρησιμοποιείται από την Ακαδημία, κυρίως τα Σαββατοκύριακα που δεν υπάρχουν αγώνες.

Η φύλαξη του χώρου θα γίνεται αποκλειστικά από την ΑΕΚ. Ηδη, περιμετρικά του γηπέδου υπάρχουν κάγκελα και φυλάκια, που ελέγχουν το χώρο και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε οιονδήποτε δεν έχει εργασία. Αυτό βέβαια, θα εντατικοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΑΕΚ. Θα αλλάξει μάλιστα η εταιρεία φύλαξης και θα αναλάβει κάποια που θα επιλεγεί από την ΑΕΚ. Απαραίτητη προϋπόθεση, να υπάρχουν περιπολίες και φύλαξη του χώρου καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.

ΑΕΚ: Στο «παλάτι» της με αποκλειστικότητα! – Τα κλειδιά του γηπέδου στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X